ALGEMEEN ZONNEBANK-ACRYLPLAAT

WAT DOEN WIJ?
Wij zijn specialist in de levering van de kunstof acrylplaten voor uw particuliere zonnehemel of zonnebank van de merken Alisun, Hapro, PalmBeach, Philips, Sunstar, Sunpoint etc. De meeste acrylplaten van bovengenoemde merken hebben wij op voorraad en heeft u binnen een week in huis.
Ook voor andere onderdelen van uw zonnebank bent u bij ons op het juiste adres.

     

WAT IS EEN ACRYLPLAAT?
Een acrylplaat voor een zonnebank is gemaakt van speciaal UV doorlatend acryl en dus heel wat anders dan een standaard plexiglas plaat of plastic plaat. Gewoon (bouwmarkt) plexiglas laat namelijk geen UV licht door en is daardoor ongeschikt voor uw zonnehemel of zonnebank.

De acrylplaat van uw zonnebank gaat uitharden onder invloed van tijd, UV licht en het mogelijk gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. De plaat zal afhankelijk van zijn dikte, mechanische belasting en hoeveelheid draagsteunen gaan barsten na verloop van tijd.
U kunt de snelheid van het uitharden tegengaan door na gebruik de acrylplaat te reinigen met een speciale zonnebankreiniger of met een water/afwasmiddel oplossing.

LEVERING?
De acrylplaten kunnen bij ons worden afgehaald in Tubbergen (Overijssel) of wij kunnen de plaat versturen via DHL (verzendkosten €25,-). U dient dan de plaat zelf te monteren, een uitgebreide installatie instructie is bij het pakket bijgesloten.
Desgewenst kunnen wij de plaat bij u bezorgen en tevens monteren in uw zonnebank. Vraag vrijblijvend een prijsopgave voor levering inclusief montage.

Wij leveren in Nederland en Belgie.
Koopt u gelijktijdig met de aanschaf van een acrylplaat nieuwe lampen voor uw zonnebank dat maken wij voor u een scherpe aanbieding.

Onze showroom is gevestigd in Tubbergen Overijssel

Ons adres is:
L. von Bonninghausenstraat 22
7651 AB  Tubbergen

Ons telefoonnummer is: 0541-680890
en ons faxnummer is: 0541-680420
e-mail: info@cleosol.nl
internet: www.cleosol.nl